Terms

Termenii si conditiile de folosite are siteu-ului web

 1. Termenii

Prin accesarea acestui site web sunteti de acord cu termenii si conditiile de folosinta a acestuia, toate legile internationale aplicabile si sunteti responsabili si de legile locale. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu aveti voie sa folositi site-ul nostru. Materialul acestui site este protejat prin lege.

 1. Licenta de folosire
 1. Permisiunile sunt oferite temporar pentru a descarca o copie a materialelor pentru uz personal, non-comercial. Acesta este un grant the folosinta a licentei nu de transfer al titlului, sub aceasta licenta nu aveti voie:
  1. modificati sau copiati materialul;
  2. folositi materialul in scopuri comerciale sau publice;
  3. Sa distrugeti dreptul de autor sau alte proprietati de proprietar a materialelor;
 2. Aceasta licenta va iesi din uz automat daca incalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi de asemenea incheiata de firefly-path in orice moment. Odata ce ati terminat de vizualizat materialul descarcat de pe acest site sau licenta a expirat sunteti obligat sa distrugeti orice material in posesia dumneavoastra, fie el electronic sau printat.
 1. Act de renuntare
 1. Sunt furnizate materialele de pe site-ul web firefly-path „asa cum sunt”. firefly-path nu ofera garantii, explicite sau implicite, si declina si neaga orice alte garanții, inclusiv, fără a se limita la, garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, adecvare la un anumit scop, sau non-încălcare a proprietății intelectuale sau altă încălcare a drepturilor. În plus, firefly-path nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web pe internet sau în alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.
 1. Limitari

In nici un caz firefly-path sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără a se limita la, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza de întrerupere a activității,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe Internet firefly-path site-ul, chiar dacă firefly-path sau un reprezentant autorizat firefly-path a fost notificat oral sau în scris, cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Pentru că unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, aceste limitări nu se pot aplica pentru tine.

 1. Reviziile și erate

Materialele care apar pe site-ul web firefly-path ar putea include tehnice, tipografice sau erori fotografice. firefly-path nu garanteaza ca oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt corecte, complete sau curente. firefly-path pot face modificări la materialele conținute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare. firefly-path cu toate acestea nu isi ia nici un angajament de a actualiza materialele.

 1. Linkuri

firefly-path nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său internet și nu este responsabil pentru conținutul oricărui astfel de site legat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către firefly-path. Utilizarea oricărei astfel de site-ul web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.

 1. Modificari ale termenilor de folosire

firefly-path poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său web, în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fie legat de versiunea curentă, apoi a acestor Termeni și condiții de utilizare.

 1. Legea care reglementează

Orice pretenție cu privire la site-ul firefly-path sunt guvernate de legile statului romilor, fără a ține cont de conflictul prevederilor legii.

Termeni și condiții generale aplicabile la utilizarea unui site web.